Uusi työkalu ostettu

Tamforce-suorahiomakone ja Dremel-kopio.

Asioita tehdessä tulee usein mieleen ajatuksia työskentelyn helpottamiseksi. Kahvaposkien hiontaan olen kaivannut jotain, johon saisi halkaisijaltaan suurempia hiomarullia kuin Dremel-kopiooni.

Tänään – lomaviikkoni ensimmäisenä päivänä – kävin Puuilossa ostamassa 49,90 euroa maksaneen 500 W:n tehoisen Tamforce-suorahiomakoneen, jossa on 6 mm kara. Kotimatkalla poikkesin vielä Biltemassa ostamassa siihen muutaman hiomarullan, ja samalla myös hiomanauhoja sekä -kiekon nauha- ja kulmahiomakoneeseeni.

Kertoilen uudesta työkalusta kokemuksia, kun niitä karttuu. Ajatuksena on myös kirjoittaa oma juttu sähkötyökaluista, joita käytän kahvaposkien tekemiseen.

2 Comments

  1. Onko suunnitelmissa virtaviivaistaa tuppia? Näyttäisi minun silmään “valmiimmalta” jos tupen kärki olisi viistetty. Makuasioita toki.

    1. Ei ole ajatuksena virtaviivaistaa tuppea; tuo on meikäläisen tuppimalli, syntynyt pitkän tuumimisen ja kokeilun tuloksena, ja olen siihen itse tyytyväinen. On omannäköinen, ei minkään kopio. Mutta makuasioitahan nämä aina ovat.

Comments are closed.