Tietoja

Retkikissa.org on verkkojulkaisu, joka käsittelee tekijänsä puukontekoharrastusta, kokemuksia retkeilytarvikkeista sekä ajatuksia kaupunkilaisen varautumisesta.

Puukonteon aloitin vuonna 2014. Terät ostan valmiina, mutta nahkatupet ja puiset kahvat teen itse. Tuppien ja kahvojen mallit ovat myös itse suunnittelemani.

Retkeilytarvikkeista kerron käyttökokemuksia, ja vertaan niitä myös salaisessa testauslaitoksessa ystäväni kanssa. Ajatuksena olisi myös videoida kokeiluja, mikä tarkoittaa videokuvauksen ja -editoinnin opettelemista.

Varautumisesta kirjoittelen ajatuksiani niin kaupunkilaisena rivitaloasukkaana kuin ehkäpä myös yhteiskunnallisesta varautumisesta, mitä seuraan reserviupseerikerhoni varautumisvastaavana. Oma varautumiseni on valmistautumista lyhytkestoisiin poikkeusolosuhteisiin kaupungissa – ei maailmanlopusta selviytymiseen.

Asialliset, rakentavat ja kohteliaat kommentit ovat tervetulleita, ja ne julkaistaan; päinvastaiset deletoidaan ilman selityksiä.

Retkikissa.org:in materiaalia ei saa julkaista tai käyttää muissa medioissa ilman tekijänoikeuksien omistajalta etukäteen saatua kirjallista lupaa.

Sakari Hannula
suurkolli, päätoimittaja
Retkikissa.org

Sähköposti suurkolli ät verkkotunnus

Leave a Response